top of page

Koko perheen Kalakingi-leiripäivä

37846582_2669650876396088_84738403589737

Tälle Kalakingileirille saa ottaa mukaan äidin, isän, kummin taikka vaikka isovanhemman. Nyt pääsee koko perhe porukalla kesäloman kunniaksi kalaan!

Ohjelma
(Klo 08:00 Aamiaista tarjolla yöpyjille)
Klo 09:00 Leiripäivän aloitus; info + kahvit & mehut
Klo 10:00 Puolet leiriläisistä lähtee kalaan merelle ja puolet joelle
Klo 13:00 Lounas
Klo 14:00 Kalastus jatkuu, aamupäivällä joella kalastaneet lähtevät merelle ja päinvastoin
Klo 17:00 Saapuminen mereltä; loppupalaveri ja tehtaanmyymälään tutustuminen
Klo 18:00 Kotiinlähtö

(Leirin ohjelmaan voi tulla muutoksia.)

Leiri on tarkoitettu kaiken ikäisille kalastuksesta kiinnostuneille tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen ja/tai huoltajilleen. Alle 8-vuotiaat vain jonkun vanhemman seurassa. Hinta on 150€ /päivä /hlö. Minimiosallistujamäärä, jotta kukin leiripäivä toteutuu, on 8. Maksimissaan yhdelle päivälle otetaan 16 osallistujaa.

---

Mahdollisuus yöpymiseen Eumer Lodgessa lisämaksusta. Alle 15-vuotiaat vain huoltajan seurassa. Majoituksen hinta on 50€/hlö, ja se maksataan paikan päällä (sis. aamiaisen ja illalla saunomisen & porealtaassa kylpemisen). Kysy vapaita huoneita/paikkoja: 050 440 8386 tai matkailu@eumer.fi

---

Leirivaraus- ja peruutusehdot

VARAAMINEN

Leirille ilmoittaudutaan internetissä osoitteessa https://www.eumer.fi/9110/ekauppa/g9110/ lunastamalla haluttu leiripäivä.

Leirin hinta sisältää ylläpidon leirillä, ohjaajien huolenpidon, ensisijaisen tapaturmavakuutuksen, kalastusvälineiden vuokran  sekä runsaasti hauskaa ohjelmaa koko leiripäivän täydeltä.

Majoitukset varataan tarpeen mukaan, eivätkä sisälly leirijakson hintaan.

MAKSAMINEN

Leiri maksetaan varauksen yhteydessä verkossa pankin verkkomaksuna, Visa- tai Mastercard-korteilla tai joillakin mobiilisovelluksilla (esimerkiksi MobilePay). Leirivarauksen voi myös maksaa lahjakortilla, josta on ilmoitettava erikseen sähköpostilla osoitteeseen info@eumer.fi.

PERUUTUS

Leirin voi peruuttaa tekemällä peruutusilmoituksen:

 • sähköpostitse: 

 • puhelimitse: 0400 252 969 (ma-pe klo 8-16)

 • Peruutusta ei voi tehdä esim. suullisesti leiripaikalle, teksti- tai WhatsApp-viestillä tai Facebook Messengerin tai Instagramin Direct-viestien kautta.

Peruutuksen yhteydessä leirivarauksesta jo maksettu hinta palautetaan mahdollisten toimisto- tai peruutuskulujen vähentämisen jälkeen asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille.

 • jos leirijakson alkuun on yli 28 vuorokautta (4 viikkoa) tai enemmän, peruutus on maksuton 0 euroa

 • Kun leirin alkuun on 28 vuorokautta (4 viikkoa) tai vähemmän, peruutuksesta veloitetaan 100 % leirijakson hinnasta.

  • Poikkeus: peruutuksesta voi saada maksunpalautusta, mikäli leiri on täysin loppuun varattu ja varasijoille on ilmoittautunut asiakkaita.

Jos asiakas ei osallistu leirille, eikä ole peruuttanut varattua leirijaksoa peruutusehtojen mukaisesti, peruutuksesta veloitetaan peruutuskuluna 100 % leirijakson hinnasta.

Järjestäjän oikeus peruuttaa leirijakso: Jos mille tahansa leirille on viikkoa ennen leirin alkua ilmoittautunut alle 10 asiakasta (9 asiakasta tai vähemmän), niin leirijakso peruuntuu ja maksetut rahat palautetaan asiakkaille. Leirin peruuntumisesta ilmoitetaan asiakkaille sähköpostilla.

LEIRIN KESKEYTYS

Joskus lapsen leiri keskeytyy. Keskeytykselle voi olla monta erilaista syytä, esimerkiksi:

 • perhe haluaa lapsen kotiin

 • lapsi haluaa itse leiriltä kotiin

 • lapsi sairastuu leirillä

 • lapsi kiusaa tai esim. lyö toisia

 • lapsella on päihteitä mukana

 • jokin muu syy

Tällaisissa tilanteissa asiasta ilmoitetaan kotiin ja kotiväen täytyy hakea lapsi kotiin. Edellä kuvatuissa ja muissa vastaavissa tapauksissa leirimaksua ei palauteta.

bottom of page