Harri Lundelin

Mouhijärveltä kotoisin oleva Harri Lundelin on Eumer Fishing Centerin pääkalastusopas. 

 

Harrilla on vuosikymmenten kokemus perhokalastuskesta kotimaassa sekä kansainvälisillä kalavesillä. Harri on yksi ensimmäisistä "pioneereista" jigikalastuksessa kuha- ja ahvenvesillä. 

 

Harri on toiminut Eumerin kalastusoppaana yrityksen alkupäivistä lähtien ja Harrin kädenjälki näkyy myös useissa yrityksen tuotteiden kehitystyössä ja testauksessa.

 

Harri on luonteeltaan rauhallinen ja todella positiivinen kaikkien kaveri. Nämä luonteenpiirteet sopivat täydellisesti kalastusoppaalle. Harrin seurassa tulet oppimaan todella paljon kalastuksesta ja luonnossa liikkumisesta.

 

Mies on kuin kävelevä kalastuksen tietosanakirja, mikä on rakentunut miehen omien kalastuskokemusten kautta. Vain harvalla kalastusoppaalla on näin laaja tietämys ja tuntemus monipuolisesti erilaisista kalastusmuodoista ja kalalajeista pilkinnästä aina lohen perhokalastukseen.

 

Ville Kauraoja

IMG_20181006_151845.jpg

Ville Kauraoja (moni tuntee hänet myös nimellä Fränk) on tuorein vahvistuksemme opasjoukkiossamme.

Ville on ollut pikkupojasta asti innokas kalamies ja on virvelöinyt Merikarvian vesillä jo toistakymmentä vuotta. Hän, jos kuka, tietää missä ahven syö mihinkin aikaan vuodesta.

Tämä vitsiniekka saa asiakkaat varmasti viihtymään ja opastaa kärsivällisesti aloittelijankin kalastuksen saloihin.

 

Idearikkaana ja liikunnallisena kaverina Ville on myös kehitellyt meidän uusimman aktiviteetin, mysteeriseikkailun, ja hän toimii oppaana myös pelastuspukukellunnassa.
 

Jaakko Ojamo

Jaakko Ojamo toimii Eumerin myyntipäällikkönä kotimaassa, hän vastaa kalastusvälineiden ja matkailupalveluiden myynnistä. Kalastusoppaan tehtäviin Jaakko osallistuu myyntimatkoilta ehtiessään.

 

Jaakko on harrastanut kalastusta jo pienestä pojasta lähtien. Intohimona oli perhokalastus, joka on myöhemmin laajentunut heittoperho- ja jigi-kalastukseen. Kokemusta kalastukseen on kertynyt ympäri maailmaa. 

 

Jaakko on innovatiivinen kalastaja ja yleensä hän käyttäää vapaa-aikaansa testaamalla ja kehittämällä uusia tuotteita kalastusmarkkinoille.

 

Jaakko tulee kaikkien kanssa toimeen. Hänen vahvuuksiaan ovat pitkäjänteisyys ja periksiantamattomuus uusien kalapaikkojen etsimisessä, jotta asiakkaalle saitaisiin varmistettua ikimuistoinen kalastuselämys!

 

Olli Ojamo

Olli Ojamon päävastuuna on Eumerin vientikaupasta ja markkinoinnista vastaaminen.

 

Innostus kalastukseen syttyi jo lapsena velipoikiensa jalanjälkiä seuraten. Perhokalastus opittiin Merikarvianjoelta ja nyt kokemusta kalastuksesta löytyy lähes kaikista maanosista.

 

Vientimiehen vapaa-ajan harraste ulkomailla on luonnollisesti kalastus. Ollin lempipuuhaa on perhokalastuksen lisäksi sen kehittyneempi versio, heittoperhokalastus Spintube -heittoperhoilla. Spintube -heittoperho on painotettu perho, jota voidaan heittää normaalin virvelin kanssa.

 

Olli toimii kalastusoppaana ulkomaalaisille kauppias- ja tukkuasiakkaille, joihin on ensin luotu kontaktit vierailemalla heidän luonaan ja kaupankäynnin alettua he nauttivat vierailuistaan Eumer Fishing Centerissä.

 

Olli on iloinen ja optimistinen kaveri, jolta jutut eivät lopu kesken. Hänet nähdessäsi voit kysäistä tarinan Merikarvian suurimmasta kalasta... :D.