top of page

Siianongintaa merellä

Heti jäiden lähdettyä maalis-huhtikuussa siika tulee rantoihin ja pääset kanssamme siikareissulle karun kauniiseen saaristoon.

Siikasesonki kestää yleensä toukokuun puoleenväliin asti. Siian pohjaonginta on leppoisaa kalastusta, viritämme onget ja paistellaan odotellessa grilliherkkuja ja lettuja. Upeista kevätkeleistä nauttiessa ennätätte hyvin tutustua ryhmän kesken paremmin tai keskustella vaikka kaveriporukalla kuluneen vuoden tapahtumat. 

Tahdotko olla saaristossa pidempään?

Voimme hoitaa ryhmällenne majoituksen Ourasta tai järjestää päiväreissulla mahdollisuuden päästä saunomaan meren äärelle. 

Perhokalastusta Merikarvianjoella 

Eumer järjestää kalastuselämyksiä Merikarvianjoella.

Pääsääntöisesti kalastamme kirjolohta Eumerin privaattialuella, joka on Merikarvianjoen parhaita ottipaikkoja, heti majoitustilojemme vieressä. 

 

Halutessanne voimme toki hyödyntää koko Merikarvianjokea 24 kilometrin matkalta, jolloin on mahdollisuus saada taimenia ja kirjolohia myös muilta koskialueilta.

 

Tarjoamme jopa 20 hengen ryhmillemme käyttöön perhokalastus- ja kahluuvälineet. Lisäksi voimme opettaa teille perhokalastuksen salat, perhonsidonnan alkeista aina alaheiton opettamiseen.

 

Mikäli perhokalastus ei ole lajisi, niin voit heittää heittoperhoa virvelillä ja kalastaa kosken montut ison kalan toivossa.

 

Yksityisalueellamme on 20 hengen kota, jossa nautimme välipalaa kalastuksen lomassa.

 

Kalastussesonki kestää huhtikuusta- marraskuulle.

 

Hauen merikalastusta heittoperholla 

Oletko haaveillut joskus ison hauen nappaamisesta?

 

Nyt olet askelleen lähempänä! Lähde kanssamme jahtaamaan meren jättiläistä matalien lahtien kaislikoista heittoperholla.

 

Meillä on kolme venettä, joilla voimme viedä jopa 20 henkilöä kerrallaan kalastamaan haukea. Tarjoamme ryhmille kaikki välineet, varusteet ja säänkestävän kuorivaatetuksen merelle.

 

Hauen kalastuksen lomassa piipahdamme merellä taukokodalla nauttimassa välipalaa.

 

Hauen kalastuskausi alkaa toukokuun alkupuolella ja kestää aivan jäiden tuloon asti.

Kuhan jigausta järvellä 

Oletko halunnut opetella jigauksen salat? 

 

Nyt siihen on oiva mahdollisuus, sillä järjestämme jigausreissuja myös Isojärvelle.

 

Meillä on kaksi jigikalastusvenenettä, jotka on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen yhteistyössä Alucatin kanssa. Veneistä löytyy kaikki tämänpäivän huippuelekroniikka, mitä pystymme hyödyntämään jigauksessa.

 

Opetamme pohja-, vertikaali- ja dropshot jigausta.

 

Kuhan jigaus alkaa heti huhtikuussa, jäiden lähtiessä ja kestää joulukuulle jäiden tuloon asti.

Syysahvenen jigikalastusta merellä

Syksy on loistavaa aikaa ahvenjigaukselle!

 

Ahventen alkaessa parveutua otetaan kevyet välineet ja lähdetään jiggailemaan ahventa. Meriahven on keskikooltaan 200-400g.

 

Ahvenen kalastus on nautinnollista jopa vasta-alkajalle, koska yleensä parven löytyessä tärppejä tulee tiheään.

 

Onnistuneen reissun jälkeen oppaamme opettavat halutessanne ahvenen fileroinnin salat, tai hoitavat fileroinnin puolestasi.

 

Meiltä löytyy kalusto, jolla jopa 20 henkilöä voidaan viedä kerrallaan ahvenjahtiin.

 

Kaikille löytyy välineet, vieheet ja säänmukainen kuorivaatetus.

Pilkkiretki järvelle tai merelle

Tammi-maaliskuussa, jäiden salliessa, järjestämme yrityksille ja kaikenlaisille ryhmille pilkkiretkiä. Merellä pilkitään norssia ja ahventa sekä järvellä kuhaa.

 

Pilkkiretkien siirtymät taitetaan mukavasti Snowdog- moottorireellä. Päivän aikana teemme tulet ja nautimme retkieväistä yms.

Tule nauttimaan pilkkimisestä nykypäivän tekniikan avulla, saat käytännön opastusta pilkkikaiuista ja moottorikairoista.

 

Pilkkioppaanamme toimii pääoppaamme Harri Lundelin, jolla on yli 40 vuoden kokemus kuhan ja ahvenen pilkinnästä taikka Ville Kauraoja, joka tuntee Merikarvian merialueen kalapaikat kuin omat taskunsa.

Ota yhteyttä ja räätälöidään teille sopiva paketti, joka voi sisältää esim. majoituksen, ruokailun ja illanvieton saunalla. 

bottom of page