Muut Aktiviteetit

Muut Aktiviteetit

Muut aktiviteetit

Muut aktiviteetit osiosta löydät tietoa muista tarjoamistamme aktiviteeteista. Uutuutena on tarjolla pelastuspukukelluntaa ja SUP-lautailua sekä työhyvinvointivalmennusta ryhmille. Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla osoitteesta: matkailu@eumer.fi.

Pelastuspukukellunta

Kelluminen pelastuspuvussa on rentouttavaa ja elämys vailla vertaa. Tarjoamme asiakkaillemme ikimuistoisia kelluntakokemuksia. Pelastuspuku pitää sinut turvallisesti pinnalla, kuivana ja lämpimänä, vaikka ulkona paukkuisi 30 asteen pakkaset. Pelastuspuku puetaan omien vaatteiden päälle.

 

Voit valita porukallesi rauhallisen kellunnan meressä ulkomeren laidalla tai vaihtoehtoisesti voitte kokeilla kelluntaa joella virran kuljettamana. Kerrotaan että jo puolen tunnin kellunta selällään taivasta ja luontoa seuraten vastaa 4 tunnin sikeitä yöunia. Kokeile ja piristy! Kelluntaa tehdään kaikkina vuoden aikoina säästä riippumatta.

SUP-lautailu

Uutena aktiviteettina on tarjolla SUP-lautailua, joko omatoimisesti taikka oppaan johdolla. Voit valita tavallisen yhden hengen laudan taikka lähteä melomaan yhdessä kavereiden kanssa kymmenen hengen jättilaudalla. SUP-lautailun voi myös yhdistää pelastuspukukelluntaan.

67765331_3274462599248243_59052102524956

Työhyvinvointivalmennus

Yhteistyökumppanimme järjestää työhyvinvointivalmennusta ryhmille. Myös kuntotestaukset ja kehonkoostumusmittaukset onnistuvat. Palvelua voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaan.