top of page

Perhokalastusta Merikarvianjoella            

Eumerin tehtaanmyymälä

Eumerin tehtaanmyymälä palvelee teitä ympäri vuoden arkisin 9-16 (toukokuusta lokakuuhun myös lauantaisin klo 10-14), henkilökunnan ollessa paikalla pääset ostoksille myös muina aikoina. 

Kalastustarvikkeet

Tehtaanmyymälässä palvelemme heittokalastajia.

 

Eumerin tehtaanmyymälässä pääset tutustumaan Euroopassa palkittuihin ja mainetta niittäneisiin, Merikarvialla käsintehtyihin Spintube-heittoperhoihin. Tehtaanmyymälässä sinulla on mahdollisuus tutustua Spintuben historiaan ja saada ohjausta, miten voit itse valmistaa käsintehdyn heittoperhon. 

Meiltä löydät laajan valikoiman tuotteita esim. käsintehtyjä heittoperhoja, koko Spintube-valikoiman sekä kattavan valikoimaan tuotteita perhosidontaan ja -kalastukseen.

 

Lisäksi tarjoamme sinulle täyden valikoiman markkinoilla olevista Mikadon jigeistä ja laajan valikoiman Mikadon heittokalastustarvikkeita.

 

Tutustu myös Eumerin ja Airflon perhokalastusvälineisiin, joita sinulla on mahdollisuus testata ennen ostopäätöstäsi Merikarvianjoella, ammattilaisten opastuksella. 

Sesonkiaikaan meiltä löytyy kastematoja siian ja ahvenen onkijoille.  

Kalastusinfo

Eumerin ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua kaikissa kalastuksen ongelmatilanteissasi. Ota vaikka vapasi mukaan ja löydämme sinulle valikoimastamme parhaan siiman. Eumer Fishing Centeriltä voit jäädä kalaan heti Holmankoskelle tai seurata opastusta muille Merikarvianjoen koskille. 

Tervetuloa! 

Tehtaanmyymälä ja tuotekyselyt (vastaa aukioloaikoina): puh. 040 826 3263

Merikarvianjokea koskevat tiedustelut ja kalastusluvat osoitteesta: www.merikarvianjoki.fi

bottom of page