top of page

Intohimosta kalastukseen - Eumer Finland Oy

 

Vuonna 2007 veljekset Jaakko ja Olli Ojamo perustivat kalastustarvikkeiden ympärille yrityksen Eumer Finland Oy. Yrityksen tarina sen sijaan alkoi jo aiemmilta vuosikymmeniltä, kun veljekset pikkupoikina sorvasivat putkiperhoja omaan käyttöön ja hieman myöhemmin kehittivät maailmallakin palkitut Spintube-heittoperhot! 

 

Alusta asti uuden luominen, testaaminen ja jatkuva parantaminen ovat olleet veljeksille intohimo ja yhä edelleen yrityksen Merikarvialla valmistamat omat heittoperhot ovat spesiaaleja, Merikarvialla suunniteltuja ja tehtyjä. 

 

Lisäksi he ovat onnistuneet solmimaan loistavia kumppanuussopimuksia suurten kalastustarviketalojen, kuten Mikadon ja Airflon kanssa. Näistä sopimuksista on syntynyt entistä laajempi tuotevalikoima palvelemaan asiakkaitamme Merikarvialla. 

 

Pikkuhiljaa pihapiirin palvelut ovat täydentyneet, kalastustarvikkeiden lisäksi Eumer Finland Oy tarjoaa elämyksiä mm. kokouspäivien ja kalastumatkojen merkeissä niin Merikarvianjoella kuin kivenheiton päässä olevalla merellä ja järvelläkin.

 

Miltä kuulostaisi majoitus joen päälle rakennetussa Eumer Lodgessa tai ulkomeren rannassa sijaitsevassa Sea Panorama -merenrantahuvilassa, kokoustauko raittiissa ulkoilmassa kalastuksen uusiin tuuliin tutustuen ja illan päätteeksi saunan lämmittäminen porukallenne?

 

Tai kalastuskurssi, jolla saat testatut kalastusvinkit ammattioppailtamme ja illan päätteeksi pääset rentoutumaan kalajuttujen parissa saunan lauteille? 

Ota yhteyttä, niin räätälöidään teille sopiva paketti, olet sitten liikenteessä yksin tai porukalla! 

 

 

bottom of page